CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Friday, January 21, 2011

Ihsan and Anis


Elok pulak..baik punye posing..kalau idak jangan haraplah..salah sorang mesti ada yang buat hal..last-last tak larat nak dengar ada suara yang menangis..panjang umur nak tengok anak aku membesar dengan didikan terbaik yang akan mama berikan..

My new post 2011


Thanks god..kerana masih diberi kesempatan untuk menerokai tahun 2011 ini. Sungguh pantas masa berlalu hampir sebulan telah dilalui..Diri semakin berusia apabila melihat anak sedang membesar. Mudah-mudahan aku dan keluargaku dilimpahi rahmat Allah sehingga ke akhir hayat..

Wednesday, June 10, 2009

Ahmad Ihsan Irham

Wah tengoklah betapa cerianya dia bila dapat bebas bermain di rumah. Aku suka melihat kaletahnya entah berbagai-bagai tak terfikir dia boleh buat aku tersenyum..

Ahmad Ihsan dengan keretanya..


Inilah antara aktiviti si comel apabila sampai hujung minggu. Satu-persatu permainan dia keluar, main sampai rasa boring. Kira rasa dah senang sikit menjaganya. Ihsan dah boleh faham apa kita cakap.

Ahmad Ihsan 1 tahun 6 bulan


Hmm...hai kengkawan sorrylah dah lama tak menjengok ke halaman ini. Busylah sekarang rasa macam-macam kena buat. Bersabor jelah.

Tuesday, April 14, 2009

Posing di Petak...


Ini namanya posing ikut suka di petak masing-masing ye..Ikut ler kome nak buat macam manapun. Asalkan bahagia..

New Post..PA-PA PJC


Ini kira post terkinilah..Bergambar kenangan bersama PA-PA yang ada di Perbadanan Putrajaya bagi tahun 2009. Jumaat malam 10.4.2009 ada malam kesetiausahaan khusus meraikan PA-PA di sini. Not badlah, cuma tak happylah kena tinggal anak di rumah.